Dnešné (vlastne už včerajšie/ Sobotné) ráno Na hore pre mňa začalo "
horrible". Strávil som niekoľko desiatok minút odhadzovaním snehu spod môjho auta, ktoré uviazlo
na Staroslovanskej. Bolo skoro 04:30, keď som cca. po hodine volal starostovi, aby prišiel s mechanizmami vyčistiť cestu. To sa mi už zasekla lopata pod autom.
Pán Kažimír prišiel ochotne do pár minút na svojom 4x4 aute a vytiahol ma zo záveja, za čo mu ako človeku naozaj veľmi pekne ďakujem.

Za čo mu ako starostovi nemôžem poďakovať, je stav hlavnej príjazdovej cesty. Pán starosta ale za mestskú časť ako aj za developera povedal, že si spolu sadnú, situáciu vyhodnotia a pre budúcnosť vyriešia.
Ostáva nám len dúfať, že to bude čoskoro. Pretože moje deti mali včera v noci horúčky a neviem si predstaviť, čo by som robil, keby som s nimi musel ísť na pohotovosť?
pozn.: O 05:00 som to obišiel po ceste Pri Teleku, ako mi pán starosta odporučil. Lenže to mi hodinu a pol pred tým nenapadlo. Na druhej strane na Smutnej ulici boli menšie záveje tiež, takže podmienky zďaleka neboli ideálne.
pozn. 2: Viete niekto, ako premávala MHD v Piatok? Ja som išiel domov až po poslednom spoji, ale na "billboardovej" ceste boli kopy snehu a značka zákaz vjazdu.